Beloften

We zijn graag duidelijk over onze beloften

We vinden het belangrijk dat jij voor 100% tevreden bent. Om dit doel te bereiken doen we graag vijf beloften, zodat je precies weet wat je van ons kan verwachten.

Lees ook wat andere klanten over ons zeggen op Google mijn bedrijf

Voordelige transportkosten

We transporteren onze materialen graag naar jouw evenement locatie, hiervoor hanteren we scherpe tarieven zodat jij zeker weet dat je nooit te veel betaalt. Er worden nooit extra kosten in rekening gebracht voor bezorging op zondagen of feestdagen. Tillen naar een eerste of tweede verdieping zonder lift is geen probleem, we nemen gewoon een extra mannetje mee!

24/7 Bereikbaar

Omdat wij zelf vele events hebben georganiseerd begrijpen we dat je events niet altijd plaatsvinden tijdens kantooruren. Daarom zijn onze telefoonnummers 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Ook als je nog geen klant bent staan wij buiten kantooruren graag voor je klaar.

Scherpe tarieven

Je hoeft met ons niet te onderhandelen over de prijs. Bij ons krijg je altijd een scherpe prijs. De huur met een dag verlengen omdat dit voor de opbouw of afbouw beter uitkomt? Geen probleem, je betaalt hier niet extra voor!

Flexibel tijden voor bezorging en installatie kunnen bepalen

Wanneer je een event organiseert zal je een uitgebreid draaiboek hebben met acties, wij komen langs voor bezorging en installatie wanneer het jou uitkomt. Van tevoren geven we aan hoelang we verwachten bezig te zijn en wat we van jullie als event organisatie verwachten. Over de techniek hoef je je geen zorgen te maken.

Vakkundige installatie

We zorgen dat alles dat je bij ons huurt vakkundig wordt geinstalleerd. Tijdens je event zijn we direct bereikbaar en zijn er medewerkers in de buurt mocht er iets fout gaan. Voor 100% zekerheid huur je een technische medewerker van ons in om het event te begeleiden.

podium huren

Contact

Per telefoon 24/7:
Groningen: 050 - 2111793
Assen: 0592 - 201232
Zwolle: 038 - 2022249

Andere regio's: 038 - 2022249

Per e-mail:
Stuur een e-mail