Licht en geluid huren Raalte

Ons licht en geluid verhuur assortiment is breed. Binnen de onderdelen, geluid, verlichting, special effects & aankleding/meubelair hebben we een ruim en divers aanbod. Een gedeelte staat op onze website. Neem contact op voor het volledige assortiment.Selecteer een verhuur afdeling:

Onze hardlopers licht en geluid huren Raalte:

Complete DJ Set events tot 500 bezoekers
Onze verhuur prijs Euro 362,50
Super aanbieding: Tot 1 januari 2016 huur je deze set voor slechts 325 euro.

Deze set bestaat uit:
2x DAP complete geluidset
2x Pioneer CDJ2000 of Pioneer CDJ2000 Nexus
1x Pioneer DJM900

Bekijk deze complete DJ set
Pioneer CDJ 2000
Onze verhuur prijs Euro 50,-
De meest populaire audiospeler van dit moment, de Pioneer CDJ 2000. De CDJ 2000 beschikt over een eenvoudige layout. Doordat de speler direct de mogelijkheid heeft voor USB kan je diverse geluidsdragers aansluiten.

Bekijk Pioneer CDJ2000 huren.
Complete lichtset
Onze verhuur prijs Euro 100,-
Gebruik deze complete lichtset als basis voor je event. Deze set is van zichzelf al compleet, maar voor grotere events eenvoudig uit te breiden.

Bekijk deze complete lichtset
Suntrip licht huren
Onze verhuur prijs Euro 27,50
Een sunstrip licht huren geeft een speciaal effect aan je event. De sunstrip kan van zich zelf diverse programma's afspelen, maar kan ook gestuurd worden.

Bekijk sunstrip
Luidsprekers // Eenvoudige complete geluidset
Onze verhuur prijs Euro 30,-
Losse luidsprekers kan je gebruiken om geluid gelijkmatig te verdelen over een ruimte, of als eenvoudige complete geluidset voor events tot 75 bezoekers.

Bekijk luidsprekers // eenvoudige complete geluidset
Devine complete geluidset
Onze verhuur prijs Euro 125,-
De devine set is een complete geluidinstallatie welke bestaat uit 2x actieve luidspreker en 2x actieve subwoofer. De set is het best geschikt voor events tot 300 bezoekers.

Geluid huren Raalte
DAP complete geluidset
Onze verhuur prijs Euro 245,-
De DAP set is een complete geluidinstallatie welke bestaat uit 2x actieve luidspreker en 2x actieve subwoofer. De set is het best geschikt voor events tot 500 bezoekers.

Bekijk deze complete geluidset
Licht en geluid huren in Overijssel Raalte huur je bij Rentdutch

Geluid huren Raalte

Bekijk ook onze dochter pagina: Licht en geluid huren ZwolleLicht en geluid naar Raalte wordt geleverd vanuit onze distributie hotspot vanuit Zwolle (Overijssel). Neem contact op: 038 - 2022249